Kiemelt ajánlatok

Elisabeth apartman

Margaréta Apartman Ház

Hanga Vendégház

Spirit Apartman

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Garzó Tanya Vendégház

Két Jóbarát Apartmanház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Kőtenger Panzió

Bónom-zugi nyaraló

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Életfa vendégház

Szalóki Üdülőház

Fekete Macska Panzió

Legénd Üdülőfalu

Balogh-Szatmári Kúria

Csali Vendégház Tisza-tó

Platán Panzió

Postakocsi Vendégház

Nógrád megye, Nőtincs, Diófa u. 41.

Egyedi faragásokkal, képzőművészeti alkotásokkal díszített vendégház, festői környezetben

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon: +3620/934 1958
Mobil:
E-mail cím: info@seszi.hu
Weboldal: www.seszi.hu

Szálláshely bemutatása:

Szeretettel várjuk a kirándulni vágyókat Nógrád megyében, Nőtincsen, ahol festői környezetben élvezhetik az aktív pihenést. Közkedvelt szálláshelyünk a Postakocsi Vendégház, mely egyedi faragásokkal, képzőművészeti alkotásokkal díszített vendégház, ahol családi szobáinkkal állunk kedves vendégeink szolgálatára.
A 4 ágyas (pótágyazható+1ágy) családi szobák mindegyikében fürdőszoba, televízió, internet hozzáférés van, valamint mindkét szárnyon a két szobához tartozik egy közös melegítő konyha, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval. A felső szinten 4 db egyterű szobában 2x7 illetve 2x8 főt tudunk elhelyezni, itt hálózsák szükséges. Közös helyiségben televízió található. Közvetlenül mellette a WC és a fürdőszoba van. A Vendégház melletti nyári konyha, bográcsozó, főző-, sütőhely igény szerint bérelhető. 2011-től a Postakocsi Vendégház 4 napraforgós minősítést szerzett.
Csoportos szállóvendégeink részére a Csillagfény sátortábort ajánljuk, mely hazánkban egyedülálló szállásforma, faemelvényekre épült 8 ágyas sátrak, melyeket korláttal ellátott fahíd köt össze.Ennek a szállásformának az igénybe vételéhez is hálózsák szükséges. Külön építményben, közvetlenül a sátrak mellett van a zuhanyzó, mosdó. A táborhoz tűzrakó hely tartozik.
Sátorhelyek bérelhetők a Postakocsi Vendégház udvarán és a Csillagfény tábor építményei mellett is. Közmű csatlakozási lehetőséggel állunk lakókocsival, lakóautóval, sátorral érkező vendégeink rendelkezésére.
Látványosságaink a Szent Ferenc Kupola, az Alkotóműhely, a Kovácsműhely, a Csillagfény sátortábor, Fedeles Gyakorlópálya, Sólyomszem Lovarda. A lovaglás szerelmesei kipróbálhatják a lovaglás élményét. Postakocsi járatunk a környék települései között, igénytől függően akár több órás programként is választható.
A kirándulni vágyó vendégeink kerékpárt is bérelhetnek a környék bebarangolására. A Gyermekek kedvelt játszórésze a Labirintus és a kosárhinta, erdei, kalandos játszótér, Csikós játszótér, mely kimondottan a legkisebbek számára nyújt feledhetetlen kikapcsolódást, valamint nagy élmény számukra a népi játékok felelevenítése. Mini Állatkertünkben alpaka, különleges fácánok, háziszárnyasok, ausztrál papagájok, rackajuhok, kecskék, lámák, csacsik, nyuszik élnek. További programjaink a lovas kocsizás, lovaglás, az íjászat, terepíjászat, kézműves foglalkozások (korongozás, állatfigurák készítése fakarikákból, jelmezek készítés természetes anyagokból), melyek még színesebbé teszik a Parkban töltött napot. Gyermekek részére indítunk nyári lovas, indián, kézműves és népzenei, keresztyén, tánc, sütő-főző táborokat, valamint osztálykirándulásoknak, óvodai kirándulásoknak, családi eseményeknek, esküvőknek, szülinapi, névnapi zsúroknak, csapatépítő tréningeknek egyéb csoportos látogatóinknak biztosítunk kellemes időtöltést.


   


Vissza a kereséshez »